27 juni

hellu
igår gick prövotiden på mitt körkort ut. :) alltså kan jag köra som en galning nu :D
Nej men ändå. rätt skönt att man slipper vara rädd att de tar körkortet om man skulle köra lite fort nån gång.
Så jag och mitt kära körkort firade 2 år tillsammans igår. Jag älskar det. Friheten det ger mig, att kunna komma vart jag vill utan att nån behöver skjutsa på mig
Dessutom har jag snart gått 29 veckor av 40 i min graviditet och det närmar sig med små små steg. Älskade lille bebisen. Vad vi längtar efter dig.
Att få hålla dig för första gången, att veta att allting är bra, att du verkligen finns, visst känner jag dig varje dag, Men allt kommer bli så mycket verkligare när du väl kommer ut till oss. När vi blir mamma och pappa på riktigt.
Jag lär få ångra att jag säger det här, men jag längtar tills det är jag som ligger där i förlossningssalen och ska föda fram det finaste i världen. Mitt och Erics barn.Något vi skapat tillsammans och som vi kommer älska över allt annat i hela våra liv.  <3
Nu drog min man till bussen. han ska åka till stan och va där tills imorgon, tomt utan honom här hemma.
Jobbigt att sova själv.
Men men. Imorgon ska jag iaf hämta honom där imorgon. Älskade mannen.
Midsommar har kommit och gått och med det sagt så säger jag bara att nästa år stannar jag hemma, för sån där kalabalik orkar jag inte med, klarar jag knappt av det när jag är nykter och bara har mig själv att ta hand om (och en viss annan herre) så pallar jag inte av det med en bebis på 9 månader, Det blir att stanna hemma i hemmets lugna vrå.
Vi har även köpt en räcervagn till vår lillplutt. Bild finns i bloggen sen innan.
1000 kronor fattigare var vi ett tag, tills mor och far gav oss 1000 kronor då de bestämt redan från början att de skulle betala vagnen till oss, vilket vi inte visste, Hade vi vetat hade man ju köpt en dyr sak ju :D
Nej men denna vagnen är perfekt, det var två knappar som fattades. men det skulle svärmor fixa till oss.
Svärmor skulle även betala spjälsängen och så till oss. Så vi sparar en del pengar på det viset.
Tur att bebben har snälla morföräldrar och en snäll farmor  när mamman och pappan är lite smått fattiga :)
Jag har även beställt ett påslakanset till spjälsängen från Jollyroom. Hoppas paketet kommer snart. Beställde även lite annat smått och gott där ifrån. :)
Nu ska jag betala räkningar och sen ska jag lägga mig och vila en stund. Min hals är inte på topp. Men halv 5 ska jag jobba så får vara fit for fight då.
//C.